Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κερδίσαμε αυτόν τον πόλεμο..



Πάνε τρία χρόνια που ξεκινήσαμε τον πόλεμο ενάντια στο σύστημα, για τον νόμο του λαθρονομοσχεδίου που έδινε Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.

Μετά από τρία χρόνια σκληρού αγώνα, ακυρώθηκε ο νόμος.

Ο αγώνας ήταν αθέατος, γινόταν στα παρασκήνια και μερικές φορές ήταν πολύ βρώμικος.

Μερικοί συναγωνιστές κατηγορήθηκαν και κυνηγήθηκαν από την εκτελεστική εξουσία με αδικήματα που ουδέποτε έκαναν για να τους κλείσουν το στόμα. Τους κατηγόρησαν με σκοπό να μην μπορούν να αρθρώσουν λόγο ενάντια στην εξουσία που ήθελε να περάσει τον νόμο για την ιθαγένεια.

Τους έφεραν εμπόδια και οικονομική ζημία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασχοληθούν με τον αγώνα και να προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην.

Κάποια στιγμή, ανακοινώσαμε ότι πέθανε ο Ιθύνων Νους και ότι ανέλαβε κάποιος άλλος τον λογαριασμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε αυτό, απλά είχαμε τον λόγο μας που το κάναμε αυτό. Λόγο,  που θα κρατήσουμε για την ώρα κρυφό.

Σταματήσαμε να γράφουμε σε αυτό το ιστολόγιο για αρκετό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην ανανεώνετε και να πέσει η επισκεψιμότητα του, αλλά δεν σταματήσαμε τον αγώνα.

Κατηγορηθήκαμε από διάφορες "πατριωτικές" οργανώσεις και επαγγελματίες "πατριώτες" του χώρου, ότι είμαστε πράκτορες της ΕΥΠ, της CIA, της ΜΙ6, της Μοσάντ, της FSB, της ΜΙΤ, των εξωγήινων και εγώ δεν ξέρω ποιας άλλης μυστικής υπηρεσίας υπάρχει στο Σύμπαν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που μας κατηγορούσαν για πράκτορες, δεν μας είπαν ποτέ πως βγάζουν τα προς το ζην. Αφού μερικοί εξ αυτών είναι άνεργοι (δηλώνουν ότι έχει περιουσία η γυναίκα τους δηλαδή είναι σόγαμπροι και προικοθήρες) και άλλοι έχουν μια εργασία που "μπαίνει" μέσα οικονομικά και αυτοί συνεχίζουν να υπάρχουν επαγγελματικά. Το ΣΔΟΕ άραγε γιατί δεν έχει κάνει ποτέ έφοδο και έρευνα σε αυτά τα μαγαζάκια που το παίζουν ότι είναι εναντίων του συστήματος;

Διότι είναι δικοί τους. Είναι βαλτοί από το σύστημα για να ελέγχουν τις αντιδράσεις και να καταγράφουν τους αληθινούς πατριώτες και να τους "δίνουν" στην κρατική ασφάλεια.

Παίρνουν χρήματα από τις υπηρεσίες του συστήματος και λένε στα θύματα που τους πιστεύουν ότι είναι δωρεές και συνδρομές μελών και ότι με αυτά τα χρήματα περνάνε.

Μας κατηγόρησαν τα ΜΜΕ ότι είμαστε το αυγό του φιδιού στο ίντερνετ, είπαν για εμάς μέσα στην Βουλή των Ελλήνων ότι τους κυνηγάμε (προ μνημονίου εποχής...), έκαναν διάφορες ημερίδες με θέμα την ιθαγένεια και μπορέσαμε να πάμε εκεί, να αντιπαρατεθούμε με λογικά επιχειρήματα και να πάρουμε με το μέρος μας το κοινό με αποτέλεσμα να σταματήσουμε τις ημερίδες.

Εξαιτίας μας, παραιτήθηκαν η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ βοηθός του Βούγια και υπεύθυνη σε θέματα μετανάστευσης του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, η Θάλεια Δραγώνα Ειδική Γραμματέας ενιαίου διοικητικού τομέα θεμάτων εκπαιδευτικού σχεδιασμού και εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων
και η Άννα Νταλάρα Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.. Δεν άντεξαν την ψυχολογική πίεση που δέχτηκαν από τον κόσμο που παρακινήσαμε.

Διαβάστε επίσης αυτό

Αυτός ο πόλεμος κερδήθηκε  τώρα θα ξεκινήσουμε έναν καινούριο με τον καινούριο νόμο για απόδοση ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες, που θα φέρει στην βουλή η Νέα Δημοκρατία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου